Monday, December 26, 2011

Lagi Lelaki Gay Malaysia Kahwin Di Luar Negara - Greece

GAMBAR LELAKI MALAYSIA KAHWIN LELAKI GAY DI GREECE MENJADIKAN DUA PERKAHWINAN HOMOSEKSUAL DI MALAYSIA CETUS KEMARAHAN DAN TOHMAHAN. 

baru-baru ini negara dikejutkan dengan perkahwinan ariff alfian bersama gay dublin jonathan yang merupakan pelajar tajaan petronas dalam bidang perubatan. pelajar lelaki berkenaan dikatakan hilang oleh keluarganya bersama akhbar utusan dan memohon pihak terbabit membantu mencari ariff berikutan beban hutang 800.000 dari pihak petronas.

heboh disana sini bercakap soal itu. tidak ketinggalan juga aku juga bercerita sola ariff alfian. namun rupanya bukan ariff alfian rosli sahaja yang berkahwin sejenis malahan terdapat seorang lagi pemuda yang berkahwin gay lebih awal dari ariff di greece.


siapa lelaki yang dikatakan berkahwin gay di greence itu? berikut gambar gay malaysia berkahwin di greece.
Laaaa, Ada Lagi Gay Melayu Yang Pernah Berkahwin Dengan Pasangan Sejenisnya?
alolo , ingat sweet la tu -.-dan berikut pula petikan dari mynewshub.my berkisar tentang perkahwinan gay greece yang dikatakan perkahwinan sejenis pertama yang menglibatkan rakyat malaysia.

 Dalam pada masyarakat kecoh memperkatakan mengenai tindakan seorang pelajar Melayu yang berkahwin dengan pasangan sejenisnya di Dublin, kini ramai pula yang sedang memperkatakan kononnya ada seorang lagi pemuda Melayu yang pernah berbuat demikian di luar negara.

 Bahkan dia dikatakan terlebih dahulu melakukan ‘perkahwinan’ sebegitu, dan ianya dilangsungkan di Greece."Dalam erti kata lain, kalau perkara ini benar, bukan satu, tetapi sudah dua pemuda Melayu yang dikesan terlibat dalam perkahwinan homoseksual ini."Antara blog awal yang menyiarkan artikel dan gambar yang didakwa membabitkan pelajar Malaysia di Greece itu ialah sozcyili.blogspot.com dan ar-rifke.com.


Bagaimanapun tiada maklumat lengkap yang dapat mengesahkan perkara itu. Kedua-dua blog berkenaan menyatakan gambar terbabit diperolehi dari sebuah blog lain.


Menurut sozcyili.blogspot.com, ia memperolehi maklumat mengenai perkahwinan gay Melayu di Greece itu dari sebuah blog yang diberikan sahabatnya ketika melayari Facebook.


Bagaimanapun blog itu tidak menyebut dan memberikan link kepada blog yang dimaksudkannya itu.“Dan ketika melayari satu blog yang diberikan sahabat fb (Facebook) tadi, rupanya baru tahu bahawa arif alfian bukanlah lelaki Melayu Islam yang pertama kahwin dengan lelaki Mat Saleh di luar negara. Lihat bawah neh (ini),” catat sozcyili.blogspot.com merujuk kepada gambar seorang lelaki berpakaian lengkap bersongkok dan bersamping berpimpingan tangan dengan seorang lelaki Inggeri.
Nota kaki : aku pelik lah zaman lah . sia-sia ja tulis banyak-banyak dunia nak kiamat dah . bersiap sedia lah ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...